De groep praat na over de presentatie van de nieuwe structuur van Linda en Ivan

De groep praat na over de presentatie van de nieuwe structuur van Linda en Ivan

Nadat Ivan en Linda hun presentatie hebben gehouden over een nieuwe structuur praten de bewoners er volop over na. Chipp vindt het opmerkelijk dat iedereen het nu mee eens is met het splitsen van de groep maar toen hij zich wilde afsplitste heel veel kritiek kreeg. Hij vindt het idee van verschillende afdelingen binnen de bv een goed plan. Ik vind het f*cking sterk laat hij aan Ivan weten. René en Linda praten even verderop ook over de nieuwe structuur. Ze praten over de vergoeding, die René erg heel hoog vindt. Linda merkt op dat daar nog over te praten valt. René reageert dat hij nog even erover na moet denken voordat hij zal tekenen. Ook Billy en Romy bespreken het plan van Ivan en Linda. Ik ga niet bij de bv zegt Romy tegen Billy. Billy denkt er precies hetzelfde erover en ze stelt voor om de samenleving samen te delen met Romy. Goed idee, doen we zegt Romy enthousiast, terwijl ze haar een high five geeft. Wat vind jij van de structuur?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *