Johan baalt van zijn mede bewoners

Johan baalt van zijn mede bewoners

De presentatie van Ivan en Linda heeft veel losgemaakt bij de bewoners. Johan kon het op een gegeven moment niet meer aan en besloot weg te gaan. In het cordwood praat hij met Baldr en Mehmet na. Ik vind het gewoon niet tof. Ze proberen alles naar hun eigen hand te zetten maar ik ga daar gewoon keihard tegenin. Ik ben geen schaap dat meewandelt vervolgd hij gefrustreerd. Baldr vindt het teleurstellend dat Johan wegloopt wanneer het hem even niet bevalt en niet de dialoog aangaat. Als je ergens mee zit, dan was dit het moment om daarvoor te strijden benadrukt Baldr. Johan ziet in dat weglopen misschien niet de handigste actie is maar vindt dat hij wel de enige is die echt honderd procent eerlijk is. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat hij zijn handtekening niet onder plannen heeft gezet. Ook Baldr heeft zijn krabbel niet gezet. Hij heeft de plannen rustig aangehoord en zet heel wat vraagtekens bij de structuurverandering. Hij heeft Linda en Ivan dan ook laten weten er een nachtje over te willen slapen.

Iets later gaat Mehmet het gesprek met Johan aan. Hij weet dat Johan het niet eens was met de plannen maar raakt hij ook gefrustreerd door Ivan als persoon? Nee, helemaal niet antwoordt Johan. Maar waar ik me heel erg aan stoor is hoe de rest zich gedraagt nu hij er is. Baldr denkt dat een aantal bewoners Ivan zien als de grote verlosser. Ik heb niks tegen de persoon Ivan vervolgt Johan. Ik vind het een toffe gast en tof dat hij er is. Ik heb er wel problemen mee dat mensen nu doen alsof hij Jezus Christus is. En laat weten ook erg teleurgesteldte zijn in René, die volgens Johan als een mak lammetje achter Ivan aanloopt. Baldr voelt aan dat Johan in zijn frustratie snel zijn kont tegen de krib wil gooien, iets wat hij volgens hem beter kan laten. Ik hoef me niet te bewijzen voor hun. Iedereen is zo schijnheilig en dat trek ik echt heel slecht reageert Johan terwijl hij zijn schouders ophaalt. Baldr adviseert Johan nogmaals te proberen zijn rust te bewaren en Johan weet ook wel dat dat beter is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *