Chipp vindt dat hij omringt is door pussies

Chipp vindt dat hij omringt is door pussies

Voor de komst van Ivan waren een aantal bewoners zeer uitgesproken over dat zij als winnaar de poort uit wilden lopen. Chipp heeft opgemerkt op dat daar, nu Ivan Utopia heeft betreden, weinig van over is. En dan heeft hij het met name over Cemal en Romy. Ik heb tegen Romy letterlijk gezegd dat ze pussies zijn. Ze willen zo graag winnen. Maar sinds die jongen binnen is, is hij de enige die het echt heeft uitgesproken. Ze voeren nog net geen campagne voor Ivan vertelt hij aan Mehmet. Chipp herinnert zich dat Cemal ontzettend graag de ultieme Utopiaan wilde worden maar daar nu geen woord meer over rept. Er komt iemand binnen en je ziet hem meteen als God. En je eigen doel is meteen weggevallen? vervolgd  Chipp vol verbazing. Waar hij niet echt te spreken is over Romy en Cemal, vindt hij dat Ivan het juist heel slim heeft gedaan. Ivan heeft promotie voor zichzelf gemaakt. De mensen buiten de poort weten dat Ivan er echt voor gaat beredeneert hij. Nu is het afwachten of bijvoorbeeld Cemal en Romy zich nog nadrukkelijk gaan mengen in de strijd. Chipp zal het nauwlettend in de gaten houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *