Billy gaat er alles aan doen om Utopia te winnen

Billy gaat er alles aan doen om Utopia te winnen

Ivan heeft in zijn korte tijd in Utopia meer dan duidelijk gemaakt dat hij als winnaar Utopia wil en zal verlaten. Afgelopen avond besprak Billy het met Mehmet. Zijn boodschap overheerst zo erg dat Billy zich afvraagt of er eigenlijk, naast haarzelf, nog wel andere gegadigden zijn. Romy wil bijvoorbeeld ook winnen zegt ze tegen Mehmet. En dat wil ze doen door op dezelfde manier door te gaan. Maar dan ga je hem niet krijgen. Je krijgt hem alleen als je zegt dit te verdienen en het uit te dragen voegt ze eraan toe. En is ervan overtuigd dat wanneer je de ultieme prijs wilt winnen, je dit niet onder stoelen of banken moet steken. En laat verder nog weten dat ze niet van plan is haar ambities te verbergen. Ze weet dat ze in Ivan iemand heeft die het net zo graag wil en een geduchte tegenstander is. Wij kijken elkaar soms en we weten dan dat we op hetzelfde niveau zitten. Hij weet dat hij op dit moment de strijd met mij aangaat. En daar respecteer ik hem echt om benadrukt ze. Ze vindt dat Ivan zijn boodschap op een heel goede en tegelijkertijd speelse manier overbrengt. Een manier die hem in de strijd om de winst geen windeieren zal leggen. Toch denkt Billy ook dat Ivan fouten gaat maken. Waar een kuil is, geef ik hem zo een duwtje sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ROb at 12:39

    Het zou mij en vele anderen verbazen als zij Utopiaan van het jaar zou worden, vreselijk, wat een onbetrouwbaar figuur is die Billy. De baas over iedereen wil ze zijn en die meeloopster van een Romy is geen haar beter, die twee willen de boel daar spannen, maar later zal Romy er achter komen dat ze een mes in haar rug heeft gekregen van dat figuur van een Billy.

  2. Henny at 11:26

    Waarom heb ik al vanaf dag 1, geen vertrouwen in Billy? Misschien omdat ze alles naar zich toe wilt trekken? Of omdat ze onbetrouwbaar is? Is het, omdat ze eerst met iemand in “vertrouwen” praat en die persoon daarna een mes in zijn/haar rug steekt? Geen idee eigenlijk…..

  3. joke gotte at 09:23

    Wat een verschrikkelijk mens en een heel gevaarlijke ze gaat over lijken dat maakt haar niks uit.Haar zogenaamde vriendinnetje maakt ze ook met de grond gelijk,hoe smerig kun je zijn achter Romy rug.Maar Romy is een beetje dom want ze heeft na al die tijd niet in de gaten dat Billy haar in de macht heeft .De duivelin denkt ook nog steeds dat ze Utopiaan van 2017 ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *