Linda, Romy en Madilia hebben een nieuw bed voor Ivan geregeld

Linda, Romy en Madilia hebben een nieuw bed voor Ivan geregeld

Ivan was voor even verbannen van de vide. Er werd namelijk een verrassing voor hem voorbereid namelijk een gloednieuw bed. Linda laat vol trots het nieuwe zelfgebouwde bed aan Ivan zien. Spring er maar op zegt Romy enthousiast, die naast Linda staat. Dit is wel echt heel chil laat Ivan weten, die met zijn armen gespreid op het bed ploft. Wat hebben jullie dat verdomd knap gedaan ook voegt hij eraan toe. Linda, Romy en Madilia krijgen stuk voor stuk een dikke knuffel van Ivan. Hij waardeert het gebaar overduidelijk enorm. Romy benadrukt dat Ivan zijn oude bedje echt niet kon voor zo’n grote vent en dat dit stukken beter is. Ik wil hem gelijk uitproberen, even kijken hoe die slaapt reageert Ivan, terwijl nogmaals op bed valt. Ivan kan zijn geluk niet op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *