Linda ontkracht de vermoedens dat ze gevoelens voor Ivan zou hebben

Linda ontkracht de vermoedens dat ze gevoelens voor Ivan zou hebben

Als er iemand blij was met de komst van Ivan, dan was het Linda wel. Ze was zelfs tot tranen toe geroerd om zijn woorden bij binnenkomst en staat helemaal achter zijn visie voor Utopia. Ook op persoonlijk vlak kunnen de twee het goed met elkaar vinden. Sommige bewoners vinden zelfs dat ze het wel héél goed met elkaar kunnen vinden. Demi en Fay waren eerder op de avond aan het vissen bij Linda of zij Ivan meer dan aardig vindt, maar Linda ontweek de vragen. Linda vertelt er wat later over aan Beau. Ze zeiden dat hij nu wel heel dichtbij mij in de buurt kwam slapen op de vide. Maar luister, qua bouw en karakter is het mijn type. Maar qua uiterlijk niet benadrukt ze. Daar komt bij dat Ivan een relatie heeft en daar wil Linda zich absoluut niet in mengen. Het lijkt er dus op dat de twee goede maatjes worden maar ook zeker niet meer dan dat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 12:25

    Als je in Utopia iemand aardig en prettig vindt denken ze gelijk dat je wat met hem wil.
    Als je met iemand Zoent lig je er al mee in bed pfffff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *