Linda geeft Baldr en Ivan een lange les in de boodschappen taak van Utopia

Linda geeft Baldr en Ivan een lange les in de boodschappen taak van Utopia

Baldr heeft onlangs de boodschappen overgenomen van Linda en Madilia maar dat gaat niet echt soepel. De taak bleek toch omvangrijker en ingewikkelder dan dat Baldr in eerste instantie dacht. Zo omvangrijk zelfs dat het even leek alsof Baldr al snel zijn taken weer neer zou leggen. Ivan bood aan om het voortaan samen te doen en daar stemde hij mee in. Afgelopen avond moesten de boodschappen besteld worden en al snel bleek dat wat extra hulp toch niet zo’n slecht idee was. Linda alles van het boodschappen doen kent, besluit de mannen een handje te helpen. Ze leert Baldr en Ivan de kneepjes van het vak. En dat is niet binnen tien minuten gedaan. Een kleine twee uur is het drietal in de ban van de boodschappen. Baldr en Ivan weten vanaf dan wat hen voortaan te doen staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *