Romy en Billy hebben een onderbuikgevoel dat er vandaag iets gaat gebeuren

Romy en Billy hebben een onderbuikgevoel dat er vandaag iets gaat gebeuren

De groep bewoners leeft al enige tijd in verwarring en speculeren daarom vol over hoe de toekomst van Utopia er uit gaat zien. Met het terugkeren van Ivan in Utopia laat het de bewoners niet los dat er op ieder moment zomaar iets kan gebeuren. Zodra Romy vandaag de loods binnen stapt vertelt ze dat ze een vreemd voorgevoel heeft over vandaag. Billy stopt met wat ze aan het doen was en deelt duidelijk Romy haar onderbuikgevoel. Ik dacht precies hetzelfde reageert Billy verbijsterd. En voegt eraan toe dat ze niet denkt dat het iets heel groots wordt maar dat er zeker een verandering gaat plaatsvinden. Ik hoop dat we geen internet meer krijgen zegt Romy. Dan kunnen we geen geld meer verdienen maar dan nog… gaat ze verder. Gaan de bewoners vandaag met iets nieuws verrast worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *