Beau en Billy gaan hun achterwerk vastleggen door een gipsafdruk

Beau en Billy gaan hun achterwerk vastleggen door een gipsafdruk

Beau is vandaag in een creatieve bui en zou graag haar achterwerk in het gips willen gieten. Deze hard laten worden en vervolgens een kunstwerk van maken. Het is natuurlijk wel zo leuk als je dat samen met iemand kan doen en om die reden gaat ze het gesprek met Billy aan. Dat vind ik heel grappig reageert Billy. En het gips kost echt geen reet voegt ze eraan toe. Waarna de twee smakelijk lachen om de voor de hand liggende woordgrap. Ik doe mee vervolgt Billy. En een harde high five volgt. Billy bedenkt vervolgens waar en wanneer ze hun billen in het gips gaan gieten. Ze hebben er zin in, nu maar hopen dat het ook mooi wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *