Romy wil eindverantwoordelijke van de samenleving worden

Romy wil eindverantwoordelijke van de samenleving worden

Gisteren hebben Linda, René, Beau en Ivan een presentatie gehouden over een nieuwe structuur. Hierin hebben Linda en Ivan duidelijk gemaakt Utopia te willen splitsen in een samenleving en een bv. Ook lijkt het hen verstandig als ze op beide fronten een aanspreekpunt hebben en dit heeft Romy aan het denken gezet. Romy wil namelijk groeien op persoonlijk gebied en zichzelf daarom een uitdaging geven. Ik wil kijken wat ik nog meer in me heb zitten dan wat ik op dit moment doe laat ze dan ook weten. En voegt eraan toe dat ze het wel ziet zitten om eindverantwoordelijke te worden van de samenleving. In een gesprek met Beau geeft ze aan dat ze al veel doet voor de gezelligheid in Utopia, ze doet huishoudelijke klusjes en is verantwoordelijk voor de verzorging van de dieren. Hoewel ze zich ervan bewust is dat mensen haar zien als een chaoot, weet ze zeker dat deze taak voor haar bestemd is. Beau vindt het goed dat Romy zichzelf zo wil uitdagen maar wil haar er ook van bewust maken wat de taak precies in gaat houden. En zegt dat het niet aan haar is om hierover te beslissen maar dat de groep het hier over eens moet worden. Het zal een heel goed leerproces voor jou kunnen zijn en jij bent wel een kartrekker. Al met al een mooie uitdaging sluit Beau af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *