Chipp wil een naaktportret van zichzelf laten maken

Chipp wil een naaktportret van zichzelf laten maken

Eerder spraken Billy en Beau al af dat zij van hun gegipste billen een kunstwerk gingen maken en nu wil Chipp poseren voor een naaktportret. Beau en Romy hebben zich opgeworpen om de kwast te pakken en Chipp in al zijn schoonheid op het doek te krijgen. Na heel wat gesteggel over of Chipp echt compleet naakt moest gaan om te poseren, besluit hij het toch te doen. Maar dan bedenkt hij zich opeens dat hij Fay nog niet heeft ingelicht. Is zij hier wel oké mee? Ja dag zegt Fay zodra ze ervan hoort. Je wil niet eens met mij in bad en nu wil je naakt gaan poseren voegt ze eraan toe. Vervolgens zegt Fay dat ze er geen problemen mee heeft maar doet dat wel op een toon waardoor Chipp toch niet helemaal zeker is van zijn zaak. Het lijkt mij echt hilarisch vervolgd hij aarzelend. Ondertussen heeft Chipp wel besloten dat hij het kunstwerk door een echte kunstenaar wil laten maken maar dat maakt voor Fay weinig uit. Je bent echt dom als je dat gaat doen benadrukt ze.Het lijkt er niet op dat Chipp zijn plannen nu naast zich neerlegt, duidelijk is wel dat het laatste woord hierover nog niet gesproken is.

En dat klopt want niet veel later gaat Fay naar Demi om erover te praten. Ik vind het achterlijk hoe hij tegen mij doet begint Fay. Demi heeft opgemerkt dat Beau en Romy het vuurtje alleen maar proberen op te stoken en Chipp aansporen om in zijn blootje te poseren. Ik wil het er niet meer over hebben. Boeien, hij gaat het toch niet doen antwoordt Fay. En als hij het wel doet, zoekt hij het maar lekker uit benadrukt ze. Nog wat later heeft Romy ook gehoord dat Fay niet blij is met het schilderij gedoe en wil tekst en uitleg geven. Het was voor mij gewoon een lollig dingetje, maar Beau maakte er een heel ding van vertelt Romy. Fay vindt het op haar beurt jammer dat Romy in eerste instantie ook Chipp aanmoedigde maar ziet in dat het voor haar een grapje was. Maar Beau moet wel op haar tellen letten. Want als iemand dit bij haar doet wordt ze lijp gaat Fay verder. Nu maar afwachten of Chipp echt een naaktportret wil laten maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *