Madilia wil Ivan eens even goed terugpakken met een grap

Madilia wil Ivan eens even goed terugpakken met een grap

Ivan heeft er een gewoonte van gemaakt om Madilia stevig te laten schrikken en dat moet nu afgelopen zijn, vindt Madilia zelf. Daarom vindt ze het tijd voor payback! Ze roept Romy bij zich om samen een goede grap te verzinnen. En daar heeft Romy wel oren naar. Heb je een leuk idee hoe ik Ivan kan terugpakken? vraagt Madilia vol verwachting. Weet je wat je moet doen begint Romy met een lach. Je moet z’n pet verstoppen, die heeft hij elke dag op voegt ze eraan toe. Madilia hoort het plan aan maar lijkt nog niet helemaal overtuigd. Even wordt er nagedacht en doet Romy er nog een schepje bovenop. Of je gooit een emmer vol koud water over hem heen als hij aan het douchen is oppert Romy. Van dat idee wordt Madilia wat enthousiaster en ze geven elkaar een high five. Romy besluit Madilia te helpen bij de grap. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *