José en Chipp hebben weer eens ruzie met elkaar over een plek achter de computer

José en Chipp hebben weer eens ruzie met elkaar over een plek achter de computer

José wil op de computer maar Chipp zit op dat zelfde tijdstip ook achter de computer. Het betekent dat de paden van de twee elkaar gedwongen kruisen. En de afgelopen tijd is dat zo ongeveer een garantie voor ruzie. Dit keer is het ook weer raak. José vraagt of zij achter de computer mag en Chipp weg wil gaan. Chipp voelt zich op zijn beurt direct aangevallen. Dit is al de derde keer dat je in m’n nek zit te hijgen. Ik heb nog niet eens afgesloten en je bonjourt me er al af snauwt Chipp verder. Waarom word je nou zo kwaad, jongen. Ik sta er net antwoordt  José, die vlak achter Chipp blijft staan. Het tweetal schreeuwt verder wanneer Chipp opstaat en plaatsmaakt voor José. Je bent een zielenpoot gooit José eruit. Chipp vindt en dat vindt hij vaker, dat José zich ontzettend onvolwassen gedraagt. José heeft vervolgens geen zin meer in de ruzie. Ik ben bezig, dus je kan je muil wel weer houden zegt ze. En daarmee houdt het geschreeuw op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *