Chipp en José uiten hun frustraties na de zoveelste ruzie

Chipp en José uiten hun frustraties na de zoveelste ruzie

Wanneer José en Chipp ieder hun eigen weg zijn gegaan, doet Chipp zijn beklag over de ruzie. Ze is niet de koningin. Echt, wat een stom wijf. En het mooiste is nog dat iedereen het laat gebeuren. Mevrouw vraagt en ze krijgt. Ze maakt me zo woest roept Chipp boos tegen Demi en Fay. Hij vindt ook nog dat José alles maar kan zeggen en doen zonder dat zij ooit gecorrigeerd wordt. Hij is in zijn ogen de enige die er wat van zegt. De rest zijn allemaal pussies benadrukt hij. Demi en Fay  laten Chipp uitrazen en knikken instemmend tijdens zijn woede-uitbarsting. Het duurt even maar uiteindelijk wordt hij weer rustig.

José doet ondertussen haar beklag in de keuken. Hoewel ze het akkefietje nog niet helemaal heeft losgelaten, praat ze er wel rustig over met Madilia. José vindt dat Chipp veel te snel uit z’n slof schoot. Maar laat hem lekker, ik ga me er absoluut niet druk om maken. Z’n eigen sneue leven is kennelijk niet meer waard dan dit benadrukt ze. Hij heeft een probleem met mij. Als ik alleen al ademhaal begint hij al te schelden. Hij heeft de schurft aan mij en ik ook aan hem gaat ze verder.  Madilia vindt op haar beurt dat Chipp wel wat meer respect mag tonen voor José en besluit daar nog met hem over te praten. Maar of dat echt zal helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 16:53

    Waarom kan José niet even wachten tot Chipp klaar is i.p.v. te vragen mag ik er achter.
    Heel de dag de tijd toch niks te doen daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *