Mehmet en Chipp vertrouwen mede bewoner Ivan voor geen meter

Mehmet en Chipp vertrouwen mede bewoner Ivan voor geen meter

Chipp en Mehmet lopen een rondje over het Utopia terrein, omdat ze het over Ivan willen hebben. Mehmet vertelt Chipp dat Ivan hem, toen hij net terug was in Utopia, heeft verteld dat hij hem niet helemaal kan vertellen wat de echte reden is van zijn terugkeer. Ik kan het je niet helemaal vertellen was vorige week zijn antwoord. Na deze onthulling tekende Ivan volgens Mehmet iets op papier, waarmee hij vertelde wat de bedoeling was. Zie het zo. Hij heeft mij een kaart laten zien gaat Mehmet mysterieus verder. Dus hij heeft iets op papier getekend, waarmee hij uitlegde waarom hij zich zo profileerde naar de groep toe? vraagt Chipp verbaasd . Volgens Mehmet was dat inderdaad wat Ivan deed. Maar laat verder niets los over wat Ivan dan heeft getekend en wat dat volgens hem betekende. Wel is het volgens hem duidelijk dat Ivan niet in Utopia is om een nieuwe structuur te bedenken of de groep op sleeptouw te nemen. Hij wil winnen geeft hij aan.

Chipp probeert te raden wat Ivan dan aan Mehmet heeft laten zien maar Mehmet laat niets los. Wel vertelt hij dat datgene wat Ivan doet, volgens hem fake is. Hij doet alsof hij de groep wil meenemen maar dat is niet zo benadrukt hij. En geeft aan dat hij Ivan niet meer kan vertrouwen en niet meer serieus kan nemen. Hij heeft een verborgen agenda vervolgd hij mysterieus. Ondanks dat Chipp niet weet wat Ivan Mehmet heeft laten zien, is hij het wel met hem eens. Al sinds Ivan binnen is gekomen heeft Chipp het idee dat er meer achter de komst van Ivan zit. De twee zijn het erover eens dat Ivan mensen voor zich probeert te winnen, om ze daarna in te zetten om zijn doel te kunnen behalen. En daar voelen ze zich niet goed bij. Wat denk je dat het slimst is vraagt Chipp. Wachten tot mensen het doorhebben of zelf iets doen? Volgens Mehmet gaat Ivan vanzelf een fout maken, waardoor hij door de mand zal vallen. Zouden ze gelijk hebben en heeft Ivan echt een verborgen agenda?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *