Cemal en René hebben het over de eindstrijd van Utopia

Cemal en René hebben het over de eindstrijd van Utopia

Sinds bekend is geworden dat Utopia moet stoppen, wordt er door de bewoners volop gespeculeerd over de laatste maanden en een eventuele eindstrijd. De bewoners weten dat er één uiteindelijke winnaar zal komen maar hoe deze strijd eruit zal gaan zien weet niemand. Toch is de strijd al volop aan de gang. De terugkomst van Ivan heeft voor een hoop verwarring gezorgd maar Billy, Romy en Cemal zijn niet van plan om Ivan er zomaar met de titel vandoor te laten gaan. Naast hen doet ook Chipp volop mee aan deze eindstrijd. Zelf denkt hij dat hij erg veel kans maakt. René denkt op zijn beurt dat er slechts vijf van de zestien bewoners zijn die kans maken. Zelf is hij niet zo bezig met het winnen van de grootste verkiezing ooit in Utopia. Het staat niet bovenaan mijn prioriteiten zegt hij. Maar het zou wel een eer zijn gaat hij verder tegen Cemal. Cemal is benieuwd wie René denkt dat er gaat winnen. Ik gun het Ivan en dat zou ook terecht zijn vindt hij. Ook Linda maakt volgens René een goede kans en het zelfde geldt voor Cemal. Wie uiteindelijk de grote winnaar wordt, dat weet niemand. René denkt wel te weten dat het ontzettend spannend gaat worden. En ik denk niet dat we met zestien mensen overblijven sluit hij af. Zal René gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *