Chipp gaat een grap uithalen met Cemal zijn massagedienst

Chipp gaat een grap uithalen met Cemal zijn massagedienst

Enkele dagen geleden kregen Cemal en Romy ruzie om een dienst die Cemal wilde aanbieden. Zijn plan was om bezoekers tegen een vergoeding te masseren maar na het akkefietje besloot Cemal dit niet door te zetten. Toch zijn er mensen buiten Utopia die Cemal zijn plannen hebben opgepikt en geïnteresseerd zijn. Chipp zit achter de computer wanneer er een aanmelding van een dame voor Cemal zijn massagedienst binnenkomt. Het brengt hem meteen op een idee. De mail wordt geprint en vervolgens zorgvuldig verwijderd uit alle mailboxen. Met een geheimzinnige grijns roept Chipp Johan en lopen ze samen naar het kasteel. Wat heb je nou weer? Ik zie het meteen aan je kop lacht Johan. Chipp laat Johan eerst de mail lezen voor hij de clue vertelt. Johan leest de mail en bekijkt de foto, die hem duidelijk bevalt. Dan is tijd voor Chipp zijn plan. Ik wil een mail sturen en daarin zeggen dat ze vrijdag welkom is en mail sturen uit naam van Cemal. Dan wordt Romy helemaal gek vertelt Chipp. Johan lacht en kan niet wachten tot het vrijdag is. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *