Er hangt Beau een enorme boete boven het hoofd

Er hangt Beau een enorme boete boven het hoofd

Als de Demi en Fay achter de computer zitten komt er een mail binnen. Vol verbazing leest Fay de mail die aan Beau is gericht. Moet je haar er niet even bijhalen vraagt Chipp geschrokken als ook hij de mail leest. Snel roept de tweeling Beau erbij die met een serieus gezicht leest wat er aan de hand is. De mail is afkomstig van de man waarbij Beau een tijd geleden een secret box heeft geleend voor de escape room. Deze secret box was niet meer nodig in Utopia en daarom heeft Beau hem terug gestuurd. Op een vreemde manier is het pakketje kwijt geraakt en nu hangt Beau een flinke boete boven haar hoofd. Echt erg zucht Demi met open mond als ze ziet om hoeveel geld het gaat. Beau reageert stilletjes. Waar kan het pakket zijn? vraagt Demi haar maar hier heeft Beau geen antwoord op. Ze heeft er spijt van dat ze het pakket zonder track & trace code heeft verstuurd. Maar dat is achteraf  zucht ze.

Inmiddels gaat het nieuws als een lopend vuurtje door de loods. Beau zal al haar zakgeld inleggen om de boete te betalen maar dit is lang niet genoeg. Ik ga haar helpen vertelt Romy aan Madilia. Dit wil ze doen door schilderijen te maken en te verkopen. De opbrengst zal gaan naar Beau haar boete. Beau geeft Romy een  knuffel om haar te bedanken, als ze in tranen uitbarst. Ik voel me zo schuldig dat hij alles nu opnieuw moet maken vertelt ze huilend, doelend op de eigenaar van de van het pakket. Het geld boeit me niet maar ik vind het zo erg voor hem gaat ze verder terwijl Romy en Madilia haar proberen te troosten. We gaan in oplossingen denken reageert Romy waarna ze met een plan komt om het probleem op te lossen. Het moet ergens zijn gaat ze verder en ze is dan ook vastberaden om het pakket te vinden. Zal het de twee lukken om het pakket te vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *