Beau krijgt flink wat steun van haar mede bewoners

Beau krijgt flink wat steun van haar mede bewoners

Beau is erg verdrietig over het verdwenen pakket en de boete die ze daardoor heeft gekregen. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar mede bewoners. Zo heeft Romy al aangeboden dat ze schilderijen wil gaan verkopen voor Beau. Ook Madilia denkt mee, samen bedenken ze hoe ze zo snel mogelijk geld kan verdienen. Komt goed zegt Billy terwijl ze Beau een dikke kus geeft. We zijn er voor je benadrukt Madilia. De steun van haar mede bewoners doet Beau goed maar toch moet er een oplossing komen. Daarom gaat Beau samen met Madilia en Romy naar de Beauhut om het postbedrijf te bellen. Romy neemt de leiding en toetst het nummer in. Na lang aan de telefoon gehangen heeft Romy het voor elkaar gekregen dat er een onderzoek wordt ingesteld om het pakket te vinden. Er is dus weer een beetje hoop voor Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *