Mehmet had een borrel date met twee vrouwen

Mehmet had een borrel date met twee vrouwen

Beau en Mehmet zijn een tijdje geleden de strijd met elkaar aangegaan. Allebei bieden ze borrelen met aan. Dit houdt in dat er mannen of vrouwen langs kunnen komen om samen met Beau of Mehmet op date te gaan. Beau heeft al twee leuke mannen mogen ontvangen. Afgelopen avond was het de beurt aan Mehmet. Rond 17:00 uur komen er twee knappe dames het terrein oplopen. Zodra Mehmet hen ziet, loopt hij naar buiten om hen te begroeten. De enthousiaste dames stellen zich voor aan alle bewoners waarna Mehmet de twee meeneemt naar het penthouse om gezellig te borrelen. De dames snappen niet dat er zo weinig aanvragen zijn voor Mehmet. Maar wij hebben er ontzettend veel zin in gillen ze uit. En dan kan de avond echt beginnen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *