Chipp werkt zijn plan voor een naaktportret verder uit

Chipp werkt zijn plan voor een naaktportret verder uit

Chipp heeft gisteren besloten dat het hem leuk lijkt om een naaktportret van zichzelf te laten maken. Enthousiast deelde hij dit idee met onder andere Romy en Beau, die hem hier graag bij willen helpen. Toen Fay op de hoogte werd gebracht van dit idee, reageerde ze niet zo blij. Ze ziet het niet zitten dat Chipp helemaal uit de kleren gaat. Daarnaast vindt ze het vervelend dat Romy hem motiveert om dit te doen. Romy en Fay hebben het inmiddels uitgesproken en het is duidelijk dat Romy Chipp alleen wil helpen als Fay daar achter staat. Chipp trekt zich echter minder aan van Fay en stapt afgelopen avond weer op Romy af. Hij heeft nog steeds het idee om een portret van zichzelf te laten maken, alleen niet helemaal naakt. Hij wil graag dat Romy dit portret voor hem maakt. Als Fay akkoord is doe ik het antwoordt Romy. Volgens Chipp komt dit wel goed en de twee hebben een afspraak. Nu is de vraag hoe het uiteindelijke resultaat gaat worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *