Billy is boos op Johan omdat hij leugens de wereld in brengt

Billy is boos op Johan omdat hij leugens de wereld in brengt

Als de dates van Mehmet het terrein hebben verlaten keert de rust terug in de loods. Mehmet heeft het erg gezellig gehad met de twee dames en hij vertelt hierover. Billy is geïrriteerd. Volgens Johan is dit omdat ze gevoelens heeft voor Mehmet en het niet kan uitstaan dat hij aan het daten was. Volgens Billy zit het anders. Zij vindt het juist vervelend dat Johan leugens de wereld in brengt. Het is gewoon niet zo, Mehmet en ik zijn vrienden voegt ze er boos aan toe. Aan Demi en Fay vertelt Billy dat er meerdere bewoners aan haar hebben gevraagd of ze het erg vindt dat Mehmet aan het daten was. Dat is toch niet normaal zucht ze. Johan kan er echter wel om lachen en blijft volhouden dat er iets tussen Billy en Mehmet speelt. Wie had dat gedacht he, die Mehmet en Billy lacht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *