Baldr presenteert aan de groep hoe hij zijn huwelijk in Utopia wil vieren

Baldr presenteert aan de groep hoe hij zijn huwelijk in Utopia wil vieren

Tijdens een eerder familiebezoek heeft Baldr zijn vrouw opnieuw ten huwelijk gevraagd. Hun huwelijk van heel wat jaren geleden, ging niet zoals gepland en daarom wil hij haar opnieuw het jawoord en een bijzondere dag geven. Even leek het erop dat het huwelijk niet door zou gaan. Ruim een week geleden ontving Baldr namelijk een brief van zijn vrouw waarin stond dat hij te veel en te intiem met Madilia omgaat. Als Baldr besloot zo door te gaan kon hij het huwelijk wel op zijn buik schrijven. Hij heeft op dat moment voor honderd procent voor zijn vrouw gekozen en besloten om afstand van Madilia te nemen. Het nieuws dat de bewoners geen post en bezoek meer zullen ontvangen kwam bij Baldr hard aan, omdat er een hoop onbesproken zaken zijn. Gelukkig heeft Ivan hem het laatste bezoek gegund en dus heeft Baldr een kans om het uit te praten met zijn vrouw. Hij heeft er vertrouwen in dat het goed komt en dus wil hij de bruiloft in Utopia, door laten gaan. Met Billy neemt Baldr afgelopen avond dan ook plaats voor de groep om te presenteren wat hij allemaal van plan is. Billy doet het woord en vertelt wat er tijdens hun eerste huwelijks aanzoek en dag allemaal fout is gegaan. De groep reageert enthousiast en denkt mee over alles wat mogelijk is. Met z’n allen willen ze er onvergetelijke dag van maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *