Wie sluit zich aan bij de samenleving en wie sluit zich aan bij Utopia bv?

Wie sluit zich aan bij de samenleving en wie sluit zich aan bij Utopia bv?

Eerder hebben Ivan en Linda een nieuwe structuur gepresenteerd waarin is besproken dat er een samenleving en een bv komt. De bewoners hebben even de tijd gehad om te bedenken bij welke groep ze willen horen. Afgelopen avond was het tijd om een indeling maken. Ivan vraagt aan de groep of iedereen weet waar hij of zij bij wil horen. Ik wil me bij beiden aansluiten zegt Billy. Ivan legt uit dat als je bij de samenleving zit je ook met de bv te maken hebt en andersom. Er is wel sprake van een scheiding maar in z’n totaliteit heeft iedereen overal een stem in. Toch is het maken van een keuze niet verplicht. Zo blijft Billy volhouden dat ze niet kan kiezen. Ik weet het gewoon nog niet benadrukt ze. De mensen die het wel weten verzamelen zich in groepen. Bij de groep van de samenleving sluiten Romy, Demi, Fay, José en Cemal zich aan. In de groep van de bv zitten Ivan, Mehmet, Beau, Baldr, Senna, Chipp, Renè en Johan. Billy zal zich op een later moment aansluiten bij een van de groepen. De groep vindt het een apart idee dat ze nu gescheiden zijn maar Ivan verzekert hen ervan dat het allemaal goed komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *