Romy en Cemal hebben een nachtelijke discussie over een nieuwe dienst die Cemal aan wil bieden

Romy en Cemal hebben een nachtelijke discussie over een nieuwe dienst die Cemal aan wil bieden

Romy en Cemal hebben al een lange tijd een relatie in Utopia, met ups en downs. Het gaat al een tijdje goed tussen de twee maar als de twee afgelopen avond in de caravan liggen ontstaat er een ruzie. Cemal wil namelijk geld verdienden door massages te geven, iets wat Romy niet bevalt. Tijdens de ruzie worden er heel wat dingen uit het verleden aangehaald. Zo komt er ter sprake dat Cemal zich tijdens het evenement van Johan heeft laten aflikken door een vrouw en dat hij graag flirt. Ik vind het niet erg dat je het wil gaan doen zegt Romy, doelend op het geven van massages. Maar ik weet dat er vrouwen op af gaan komen en daar heb ik geen zin in gaat ze kwaad verder. Cemal begrijpt weinig van Romy. Je reageert altijd zo heftig als het om vrouwen gaat vervolgd hij ietwat verward. Dit schiet bij Romy dan weer helemaal in het verkeerde keelgat en schreeuwend legt ze hem uit hoe hij haar laat voelen door zijn gedrag.

Vervolgens ontstaat er een eindeloze discussie waarbij veel oude situaties worden besproken. De twee worden het maar niet eens en dwalen compleet af. Na een tijdje worden er alleen nog maar sarcastische opmerkingen naar elkaar gemaakt. Doe lekker je ding sluit Romy boos het gesprek af waarna ze zich demonstratief omdraait om te gaan slapen. Maar ze kan niet slapen. Ik kan niet slapen na zo’n heftige ruzie zucht ze. We hadden geen ruzie antwoordt Cemal. Hier is Romy het niet mee een en de discussie laait weer op. Ik heb er geen zin meer in als jij die dienst morgen online zet zegt Romy geïrriteerd. Ik vind het intiem dat je vrouwen gaat masseren gaat ze verder. Moet ik dan stoppen voor jou reageert Cemal verbaasd. Dan voel ik me echt een schoothondje van jou gaat hij verder. Na een lange discussie waarbij zowel Romy als Cemal niet toegeeft besluit Cemal een stap in de goede richting te doen. Ik doe het wel niet besluit hij. Maar ook hier heeft Romy geen vrede mee. Probeer je me nu een schuldgevoel aan te praten vraagt ze boos waarna de twee opnieuw in een discussie belanden. Of Cemal zijn dienst wel of niet online gaat zetten, dat moet nog blijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. janineS at 11:34

    Jammer Romy, ik vond je net weer leuk worden maar hoe je die jongen behandelt is echt niet tof. Vanuit je eigen onzekerheid. Je kan er niet zo veel aan doen maar het maakt je een heks! Grow up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *