Johan en Beau hebben de nacht samen doorgebracht

Johan en Beau hebben de nacht samen doorgebracht

Afgelopen avond stonden er flink wat slaappartijtjes op het programma. Afgelopen avond was het tijd voor het proefslapen van Johan en Beau. Het zat er al een tijdje aan te komen maar Beau hield het enige tijd tegen. Uiteindelijk heeft ze toegestemd met de overnachting en Johan weet dan ook niet hoe snel hij zijn matras naar het huisje van Beau moet verhuizen. Romy biedt een helpende hand en helpt hem tillen. Het betekent uiteraard wel dat de twee niet in een bed belanden maar dat Johan netjes op zijn eigen matras gaat liggen. Even verderop maken ook Demi en Senna zich op voor een slaappartijtje. In principe is dat weinig bijzonder, ze zijn immers al vaker naast elkaar in slaap gevallen. Maar dit keer slapen ze in het cordwood en dus niet in het kasteel. Voor Baldr betekent dat dat hij een nieuwe kamergenoot heeft voor een avond. De stelletjes kletsen volop voordat de ogen dicht en ze sliepen nog lang en gelukkig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *