Chipp is er zeker van dat Billy Utopia niet gaat winnen

Chipp is er zeker van dat Billy Utopia niet gaat winnen

Ivan heeft afgelopen avond vertelt dat hij tot het einde in Utopia blijft. Chipp is er echter helemaal niet van overtuigd dat hij de waarheid spreekt. Volgens hem kan het nog alle kanten op maar een ding is voor hem wel duidelijk, Ivan gaat voor de hoofdprijs. Chipp wil ook nog even bespreken hoe Billy zich in dit hele verhaal profileert. Zij vindt dat Ivan dit nu doet om zich te promoten en daar is ze jaloers op vervolgd hij met glimlach. Billy denkt ook nog steeds dat ze gaat winnen. Nou ik kan haar uit d’r droom helpen. Als er iemand niet gaat winnen, dan is het Billy benadrukt hij. Fay laat even duidelijk weten dat iedereen er uiteindelijk met de prijs vandoor kan gaan maar voor Chipp is het duidelijk dat Billy dat niet wordt. Hij is helemaal in de ban van het spelelement en is gefascineerd door alle wendingen die Utopia nu nog kan krijgen. Ik vind het vet, helemaal als je het niet doorhebt, dat er zo veel factoren nu met de wedstrijd te maken kunnen hebben. Dat is lachen hoor voegt hij eraan toe. Met een overpeinst gezicht denkt Chipp verder. Hij zal de komende tijd alle ontwikkelingen zeer goed volgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ROb at 06:34

    Buiten hetgeen of ze iets toevoegt of niet, het zou mij en vele andere kijken zeer verbazen als zij met de titel er vandoor zou gaan. Het is een één stuk vreten, ze heeft al die tijd dat ze weer in Utopia zit, alleen maar lopen gieren en tieren. Helaas heeft Ruud haar terug genomen in Utopia, kan hem natuurlijk niet kwalijk nemen, maar hij had er beter aan kunnen doen om haar niet toe te laten. Daarna is ze met Jessie aan de gang gegaan en hoe ze Johan heeft behandeld en de rest. Roddelen en roddelen samen met Romy, je wordt er gewoon niet goed van, dan maar te zwijgen over het stoken wat ze doet. Ze denkt dat ze heel wat is, wat een misselijk mens is die Billy. Ben benieuwd waar ze terecht zal komen in de buiten wereld, ikzelf denk in een bordeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *