Volgens Romy is de groep alleen maar bezig met het winnen van Utopia

Volgens Romy is de groep alleen maar bezig met het winnen van Utopia

Afgelopen avond hield Ivan een toespraak. Hij vertelde waarom hij in Utopia verblijft en wat zijn doel is. Het werd duidelijk dat hij verder geen bijbedoelingen heeft. De toespraak maakt veel los bij de groep. Zo moest Romy het afgelopen avond even laten bezinken. Het valt haar op dat het de laatste tijd alleen maar gaat over wie Utopia over enkele maanden als winnaar zal verlaten. Ivan had het veel over het groepsbelang en dat de groep er samen iets moois van moet maken maar de rest van de bewoners is vooral gefocust op het einddoel, winnen. In Billy haar ogen doet Ivan precies hetzelfde maar dan op een verkapte manier. Hij houdt een promotiepraatje voor zichzelf zegt ze. Ik wil ook winnen benadrukt Billy dan. Romy zegt dat ze daarmee ook net zo goed onderdeel van het probleem is. Ik schrik er een beetje van dat het alleen maar over die prijs gaat. Maar we moeten niet vergeten dat we ook in Utopia zitten benadrukt ze. Billy snapt helemaal wat Romy bedoeld, maar Romy moet volgens haar ook begrijpen dat er een nieuw spelelement is en dat mensen simpelweg willen winnen. Ik snap dat er een winnaar komt maar laten we daar niet te veel de focus op leggen reageert Romy. Billy denkt op haar beurt dat dit nou eenmaal niet te voorkomen is en iets is waar de bewoners de resterende tijd mee zullen moeten dealen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *