Ivan schept de groep duidelijkheid over zijn verblijf in Utopia

Ivan schept de groep duidelijkheid over zijn verblijf in Utopia

Ivan roept de groep bij elkaar, hij wil iedereen namelijk iets vertellen. Wanneer iedereen zich heeft verzameld bij de banken staat Ivan op, gaat voor de groep staan en neemt het woord. Morgen ben ik hier om precies te zijn een week. Met de meeste van jullie heb ik gesprekken gevoerd en ik vind het echt een topgroep. Maar ik weet dat meerdere mensen verschillende gedachten hebben over of ik blijf of wegga. Blijf ik? Ga ik weg? Stuur ik iemand naar huis? begint hij zijn verhaal. En vraagt vervolgens wie van de bewoners denkt dat hij Utopia zal verlaten. Een aantal armen gaan de lucht in. En wie denkt dat hij blijft? Weer gaan een aantal armen de lucht in. Er volgt een discussie vol speculatie over wat Ivan nou precies komt doen. Senna kan de spanning na enkele minuten niet meer aan en vraagt Ivan het in godsnaam te vertellen. Ik ga jullie niet langer in spanning laten zegt Ivan. Ik ben hier en ik zal hier blijven. Ik ben niet van plan weg te gaan en wil hier als laatste de poort uit lopen. De mensen die dachten dat ik weg zou gaan, moet ik teleurstellen. Dat er heel veel gaat gebeuren is een ding wat zeker is. Maar ik ben niet van plan om naar huis te gaan. Dat wilde ik jullie toch even mededelen. Ik ben hier om te winnen en zal de prijs ook pakken. Ik blijf tot het einde benadrukt hij.

Ietwat verbaasd horen de bewoners het verhaal aan. Ivan is nog niet klaar en zet uitgebreid zijn visie voor Utopia en zijn plannen voor de komende tijd uiteen. Hij spoort de groep nogmaals aan alles uit de laatste maanden in Utopia te halen. Maar de kern van de boodschap is dat hij blijft. Ondanks dat Ivan vol overtuiging zegt de resterende maanden in Utopia zijn, blijft Chipp sceptisch. Hij gelooft niet dat Ivan met de andere bewoners over vier maanden Utopia verlaat. Ook denkt hij dat Ivan meer weet over wat er de komende maanden gaat gebeuren. Ivan heeft geprobeerd duidelijkheid te scheppen voor iedereen maar zijn toespraak lijkt alleen maar voor meer speculatie en onzekerheid te zorgen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willem at 20:24

    Ik heb zo’n idee dat Ivan een bezem door Utopia gaat halen.
    Het is hard nodig als men ziet hoe sommige bewoners zich gedragen in het ”vakantieoord”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *