Madilia vermoed dat Johan toch gevoelens heeft voor Beau

Madilia vermoed dat Johan toch gevoelens heeft voor Beau

Johan is vrolijk vandaag. Heel vrolijk. Dat is ook Madilia en Beau opgevallen, nadat Johan een klein klusje heeft gedaan in het huisje van Beau. Wanneer Johan dansend de hut heeft verlaten vraagt Madilia aan Beau of hij misschien verliefd is op haar. Misschien heeft hij iets opgelopen reageert Beau enigszins ontwijkend. Madilia is op haar beurt nog niet klaar en vertelt dat ze echt denkt dat Johan een dingetje voor Beau heeft. Zou je hem nog een kans geven na alles wat er is gebeurd? vraagt Madilia nieuwsgierig. Beau twijfelt zichtbaar en is lang stil. Weet je wat het is, ik vind Johan een leuke gast. Maar… zegt ze zonder haar zin af te maken. Johan heeft zo z’n momenten die haar niet echt kunnen bekoren. In haar ogen wisselt Johan heel erg in zijn gedrag en vindt ze het de ene keer wel leuk maar de andere keer ook helemaal niet. Hij gedraagt zich soms als een vijftienjarige voegt Madilia eraan toe. Wie weet veranderd het gedrag van Johan nog, zou er dan wel iets kunnen gebeuren tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *