Madilia en Linda halen een grap uit met Ivan

Madilia en Linda halen een grap uit met Ivan

Linda en Madilia hebben in Ivan een nieuwe kamergenoot en dat moet natuurlijk gevierd worden. In de vorm van een grap. Madilia en Linda doen alsof zij een pittige ruzie hebben en niet meer met elkaar praten, door toedoen van Ivan. Ivan heeft hier lucht van gekregen en wil koste wat het kost geen wig drijven tussen de twee. Daarom neemt hij zowel Madilia als Linda meerdere keren apart en probeert hij op hen in te praten. Met een stalen gezicht blijven Madilia en Linda volhouden dat het toch echt aan de ander ligt en ze geen behoefte voelen het goed te maken. Het zit Ivan zichtbaar dwars en hij doet hard zijn best vrede te stichten. Na ruim een uur heeft Ivan dan toch eindelijk door dat hij in de maling wordt genomen. Madilia en Linda konden hun lach niet langer inhouden en dat heeft hen verraden. Ivan kon de grap wel waarderen en het drietal lacht heel wat af. Het lijkt erop dat de grap het drietal dichter bij elkaar heeft gebracht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *