Madilia en Beau kletsen over Billy die volgens hun twee gezichten heeft

Madilia en Beau kletsen over Billy die volgens hun twee gezichten heeft

Madilia en Beau hebben een onderonsje in het huisje van Beau, al snel komt het gesprek op Billy. Er is de dames namelijk iets opgevallen. In hun ogen waait Billy met alle winden mee en houdt ze zelden vast aan een mening. Als voorbeeld halen ze een ruzie aan die een tijd terug speelde omtrent Johan die hamburgers van de bv had opgegeten. Ze zei eerst dat ze het met Johan eens was en even later kwam ze naar Linda en mij en was ze het met ons een vertelt Beau. Ze zegt tegen iedereen wat anders antwoordt Madilia. Ze zegt gewoon wat je wil horen. Op die manier denkt ze met iedereen goed te zijn. Ik denk zelf dat je het beste gewoon eerlijk kunt blijven vervolgt ze. Ook vindt ze dat Billy soms twee gezichten heeft. Volgens de twee is dat niet heel handig, alles wordt immers gezien en gehoord in Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 20:50

    Tjonge tjonge, dat ze daar nu pas achter komen, die publieke vrouw van een Billy doet niet anders, aan alle kanten vrienden kweken en die op haar lijn proberen te laten komen. Ze trappen er elke keer weer in, ik kan met mijn verstand niet bij dat ze dat nu pas ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *