Linda en Madilia zijn weer beste vriendinnen for ever

Linda en Madilia zijn weer beste vriendinnen for ever

Madilia heeft het idee dat ze iets goed heeft te maken met Linda. De twee praten al enige tijd niet met elkaar omdat Madilia jaloers is op de vriendschap van Linda en Ivan. Terwijl Linda met Baldr aan het praten is vraagt Madilia of ze even met haar mee wil lopen naar de vide. Ik heb een kleinigheidje voor je begint Madilia het gesprek. Bij deze wil ik zeggen dat ik soms een beetje jaloers op je ben maar dat komt door mijn liefde voor jou benadrukt ze. Wanneer Linda het schilderij bekijkt waar Linda de hele dag mee bezig is geweest leest ze ook een boodschap op de achterkant. “Voor altijd je BFF Kardashian”, hier moet Linda hard om lachen. Zijn we weer beste vriendinnen for ever vraagt Madilia. Linda beantwoordt deze vraag met een dikke knuffel. Het ziet ernaar uit dat alles weer goed is tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *