Er wordt flink gespeculeerd over het einde van Utopia

Er wordt flink gespeculeerd over het einde van Utopia

Er is nog 4,5 maand te gaan voor Utopia definitief stopt. Dit houdt de bewoners flink bezig en ze speculeren er op los. Ook vandaag wordt de toekomst van Utopia veel besproken. Hier even een kleine opsomming van alle speculaties. Billy geeft toe dat het haar de hele dag bezig houdt. Door de terugkeer van Ivan verwacht ze dat er nog meer gaat gebeuren. Ik weet zeker dat er iets komt. Ik denk dat iedereen een eerlijke kans maakt. Het wordt een lange termijn finale denk ik. Misschien komt er nog een andere oud bewoner binnen met een brief waarin een boodschap of opdracht staat vertelt ze verder. En laat ook weten dat ze het super spannend vindt maar er wel naar uit kijkt. Cemal en Linda speculeren dat ze wellicht weer back to basics gaan, terug naar het begin. Ik denk dat er straks een tijd komt waarin we zonder internet zitten zegt Linda. Zonder gas, water, en elektriciteit. COME ON voegt Cemal eraan toe. Ik denk dat we alles moeten gaan verkopen en dat bedrag naar de winnaarspot zal gaan speculeert Beau verder. Ook Romy en Senna bespreken samen het einde van Utopia. Er gaat niemand meer weg denk ik. Iedereen maakt kans benadrukt Romy. Hoe denk jij dat de grote finale eruit gaat zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jeannet at 14:55

    Geen idee hoe de “finale” er uit gaat zien, maar ik denk en hoop dat iedere inwoner minimaal de kans moet hebben nog eenmaal mee te draaien en zou de kans te maken op Utopiaan van het geheel. Veel oud bewoners zullen voor die “eer” bedanken en het past ook niet zo maar in je leven. Velen hebben een nieuwe baan, nieuwe toekomst en dat gooi je voor die “felbegeerde titel” niet zomaar over boord.

    Dat Ruud terug komt is feitelijk wel zeker. Maar zo zijn er meer die terug gevraagd zouden kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *