Shownieuws komt speciaal voor Ivan naar Utopia

Shownieuws komt speciaal voor Ivan naar Utopia

Utopia zal op een ander tijdstip uitgezonden worden. De allerlaatste maanden van het programma zijn vanaf maandag 8 januari, elke doordeweekse dag te zien van 19:30 uur tot 20:30 uur bij SBS6. Nog steeds een uur lang Utopia maar wel op een ander tijdstip dus. En dan nu verder met nieuws uit de mini samenleving zelf. De terugkeer van Ivan in Utopia was groot nieuws. Dat is Shownieuws uiteraard ook niet ontgaan. Een team van Shownieuws komt dan ook langs om met de nieuwste bewoner te praten. Ze willen hem graag interviewen. We zijn op zoek naar Ivan wordt er geroepen door de interviewster als ze bijna de loods bereiken. Zodra ze Ivan in de loods tegenkomen, worden ze vriendelijk onthaald door de groep. Gezellig! Van harte welkom zegt Ivan als hij hen een hand geeft. Shownieuws wil Ivan van alles vragen over zijn terugkeer naar de mini samenleving. Waarom is hij eigenlijk terug? Wat wil hij aan gaan pakken? En waarom wil hij de beste Utopiaan aller tijden worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *