Madilia en Linda praten niet meer tegen elkaar

Madilia en Linda praten niet meer tegen elkaar

Een nieuwe dag in Utopia is alweer even aan de gang. En deze nieuwe dag begon met wat onenigheid want Linda en Madilia praten niet meer met elkaar.

Madilia wil de vide schoonmaken en heeft daarom tegen Ivan gezegd dat hij moet helpen. Ivan had hier echter geen zin in en zei hard nee. Hierna hielp Madilia hem herinneren dat hij het wel tegen de koningin van de vide heeft en dat hij daarom moet doen wat zij zegt. Linda heeft dit hele gesprek gehoord en tot grote verbazing van Madilia neemt Linda het op voor Ivan. Het valt de Madilia dan ook op dat Linda wel heel goed klikt met Ivan en dat zij steeds vaker zijn kant kiest. Dit bevalt haar helemaal niet. Terwijl Ivan en Madilia het sindsdien alweer goed hebben gemaakt praten Linda en Madilia niet meer met elkaar. Nu de twee niet meer praten, wil Madilia ook niet dat andere bewoners met Linda praten. Je moet niet zo beste vriendinnen doen met haar zegt Madilia tegen Romy die zojuist in gesprek was met Linda. Billy is jouw bestie en niet Linda benadrukt ze. En legt Romy uit dat Ivan de vriendschap tussen Linda en Madilia ernstig beïnvloedt. Hij praat tot 3 uur ’s nachts met haar, nu zijn ze besties en ik ben weer gewoon Madi vervolgd ze beteuterd. Het is elke keer Ivan, Ivan, Ivan en waar is Madi? Geen idee! Zou het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *