De vrouwelijke bewoners zijn woedend na de “grap” die met Senna is uitgehaald

De vrouwelijke bewoners zijn woedend na de “grap” die met Senna is uitgehaald

Wat grappig had moeten zijn, loopt uit op een groot drama. Baldr en Johan hebben Senna gestraft voor zijn leugens door hem buiten vast te binden aan een stoel en toe te spreken. Een aantal dames reageerden geschokt toen zij dit zagen. Als Senna uiteindelijk weer terug in de loods is, praten ze met hem. Ze walgen van wat Baldr en Johan zojuist bij Senna hebben gedaan. Het lijken wel een stel kinderen! Baldr is 43, doe eens normaal zegt Demi boos. De manier waarop zij Senna toespraken maakt de vrouwen erg boos. Vooral Demi is heel erg ontdaan, ze vindt het ontzettend zielig wat Senna zojuist is overkomen. Senna reageert kalm op alle commotie en wil Baldr en Johan heel snel gaan terugpakken, waarschijnlijk met jeukpoeder. Ze krijgen alles dubbel terug belooft hij de vrouwen. Zijn Baldr en Johan te ver gegaan met hun grap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *