Baldr en Johan nemen Senna te grazen omdat hij gelogen heeft

Baldr en Johan nemen Senna te grazen omdat hij gelogen heeft

Als Baldr met Beau en Johan in haar huisje zit, richt Baldr zich tot Johan. Er staat ons nog iets te doen vandaag zegt hij met een mysterieuze blik. Beau vraagt verbaasd wat er aan de hand is. Onze grote vriend heeft tegen ons gelogen legt Baldr verder uit. Nog steeds is het voor Beau niet helemaal duidelijk. Baldr legt aan Beau uit dat Senna beweerde dat hij en Demi niet hadden gezoend, nu is gebleken dat dit een leugen was, besluiten Baldr en Johan hem aan te pakken. De mannen vertellen aan Beau dat ze juist Senna wilden helpen en advies gaven over Mika. Dus we voelen ons in onze zak gescheten sluit Baldr zijn verhaal af. De twee willen dus een plan bedenken om Senna terug te pakken. Samen met Beau proberen ze op ideeën te komen.

Wat later op de avond vraagt Johan aan Senna om hem even te helpen. Ze lopen samen naar buiten maar zodra Senna in de gaten heeft dat er iets niet klopt, rent hij weg. Ver komt hij echter niet, hij verzwikt zijn enkel en Johan springt bovenop hem. Samen met Baldr draagt hij hem naar een stoel iets verderop het Utopia terrein. Daar wordt hij vastgebonden en bestraft door zijn mede bewoners. Hij is stout geweest roept Baldr naar de vrouwen die sprakeloos in de deuropening staan te kijken. Na een goed gesprek met Senna, waarin hij zijn fouten erkent, wordt Senna uiteindelijk weer losgelaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *