Demi, Madilia, Fay en Linda praten het gedoe rondom de groothandel uit

Demi, Madilia, Fay en Linda praten het gedoe rondom de groothandel uit

Demi en Fay hebben een discussie gehad met Linda en Madlia over het bestellen bij dezelfde groothandel. Boos zijn de vier uit elkaar gegaan maar even later zoeken ze elkaar toch weer op. We hebben het niet echt netjes afgesloten net merkt Fay op. En laat weten dat het niet goed voelt. Het enige wat wij vinden is dat we hadden gehoopt dat jullie hadden overlegd gaat ze verder. Linda en Madilia reageren dit keer rustig. We waren gewoon zo enthousiast dat we meteen hebben besteld legt Madilia uit. Dat geeft ook niet antwoordt Fay. Jullie mogen er ook nog wel bestellen maar het ging ons om de manier waarop voegt ze eraan toe. Met het begrip dat beide partijen nu tonen lijkt de discussie te zijn opgelost. Geen van allen heeft zin in een ruzie. Dan is het nu goed rondt Madilia af. Er wordt zelfs weer gelachen en met een goed gevoel gaan de vier weer uit elkaar. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *