Billy spreekt de tweeling streng toe rondom het gedoe van de groothandel

Billy spreekt de tweeling streng toe rondom het gedoe van de groothandel

Na de discussie met Linda en Madilia gaan Demi en Fay verhaal halen bij Billy. Madilia heeft namelijk gezegd dat Billy hen heeft geholpen bij het zoeken van de groothandel. De tweeling wil weten hoe dit zit en vragen Billy wat er speelt. Billy reageert redelijk fel en legt hen uit dat niemand het alleenrecht op een groothandel heeft. Ja maar probeert Fay haar te onderbreken maar Billy is nog niet uitgepraat. Daarnaast zit het me ook dwars dat jullie doen alsof de winkel van jullie is. Hij is van ons allemaal vervolgd ze streng. Ook hier ontstaat een discussie waarbij de vrouwen fel tegen elkaar ingaan. Toch verandert de toon van het gesprek na een tijdje. Billy adviseert haar mede bewoners zich hier niet zo druk om te maken. Zwijgend horen Demi en Fay aan wat Billy te zeggen heeft. Ook Romy sluit zich aan bij het gesprek. Het viertal praat nog lang door over de situatie en kunnen zelfs op wat begrip rekenen van Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *