Demi en Fay hebben een flinke discussie met Linda en Madilia over de groothandel

Demi en Fay hebben een flinke discussie met Linda en Madilia over de groothandel

Nadat Madilia een paar keer de ogen van Demi en Fay in haar rug heeft voelen prikken, besluit ze om samen met Linda naar de twee toe te lopen om te vragen of het hun dwars zit dat ze bij dezelfde groothandel hebben besteld. Fay laat weten dat zij en Demi veel moeite hebben gedaan om de groothandel te vinden en hun best hebben gedaan om deze voor zichzelf te houden. Daarbij vindt ze het niet netjes dat Madilia en Linda het niet overlegd hebben, het had ook op een andere manier kunnen gaan volgens haar. Demi merkt op dat de joggingpakken ook een beetje lijken op joggingpakken die zij al in hun winkel verkopen. We mogen allemaal bij verschillende groothandels bestellen, het is niet jullie groothandel benadrukt Madilia vervolgens. Ik vind het echt triest, zoek je eigen groothandel antwoordt Fay. De dames belanden al snel in een discussie over de groothandel maar ook over of de joggingpakken van Madilia en Linda op die van de tweeling lijken. Het is geen probleem maar we vinden het jammer dat het op deze manier gebeurt concludeert Demi. Toch blijven de vier nog lang doorgaan over het onderwerp. Laten we hopen dat het hierbij blijft…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *