Fay wil een beetje quality time met Chipp

Fay wil een beetje quality time met Chipp

Fay wil vanavond iets leuks organiseren voor haar en Chipp maar wat ze precies wil doen weet ze niet. En vraagt Ivan om advies. Ivan stelt voor dat ze met z’n tweeën een wijntje gaan drinken en een hapje eten. Je hebt namelijk nooit echt quality time met z’n tweeën legt hij verder uit. Fay knikt dit herkent ze wel en ze besluit het keetje op te ruimen zodat ze deze om kan toveren tot een terras waar zij en Chipp gezellig kunnen borrelen. Als ze alles in het kasteel heeft klaargezet, loopt ze naar Chipp toe. Je hebt een verrassing voor me hè? vraagt Chipp met een grote lach op zijn gezicht. Het is hem opgevallen dat Fay in haar eentje richting het keetje ging, terwijl Demi en Romy gewoon in de loods waren. Fay lacht en laat weten dat er geen verrassing is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *