Johan wil de bewoners laten inzien dat het niet handig is om in elkaars vaarwater te zitten

Johan wil de bewoners laten inzien dat het niet handig is om in elkaars vaarwater te zitten

Nadat Chipp het geklaag van de tweeling heeft aangehoord over het feit dat Madilia en Linda dezelfde groothandel als zij gebruiken, stapt hij met het verhaal naar Johan toe. Als Johan het verhaal hoort, pakt hij zijn map erbij. In de map zitten de formulieren, waarin hij de lopende diensten en bijhorende zaken van de bewoners heeft opgeschreven. Chipp roept vervolgens Fay erbij en laat weten wat het doel was van Johan om al deze informatie te verzamelen. De insteek van Johan was om te laten zien dat het niet handig is voor de bewoners om in elkaars vaarwater te zitten. Sommige dingen kunnen wel samen, maar dan wel in overleg legt Chipp verder uit. Het drietal praat verder en ze zijn het erover eens dat het niet de bedoeling is dat bewoners elkaar gaan nadoen, als ze merken dat met een bepaald product of dienst veel geld opgehaald kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *