De tweeling kan het niet hebben dat Linda en Madilia bij dezelfde groothandel besteld

De tweeling kan het niet hebben dat Linda en Madilia bij dezelfde groothandel besteld

Een tijdje terug hebben Madilia en Linda apart van elkaar ook een kledinglijn opgestart naast die van Demi en Fay. Hoewel Demi en Fay het aanmoedigden, lijkt het er toch op dat vandaag de kledinglijnen in elkaar beginnen te snijden. De tweeling komt er namelijk achter dat Madilia en Linda hun kleding bij dezelfde groothandel hebben besteld. En zijn duidelijk beledigd. Wij hebben al het zoekwerk gedaan om deze groothandel te vinden en nu bestellen zij hier ineens ook zegt Fay. Ze doen alles na, zoek je eigen groothandel voegt Demi eraan toe. Romy komt vervolgens aanlopen en vraagt wat er aan de hand is. De tweeling legt uit wat er is gebeurd. Iedereen is vrij om te bestellen waar hij of zij wil maar ze zeggen het niet eens, want dan hadden we het nog samen kunnen bestellen legt Demi uit. Romy begrijpt dat het niet fijn is dat Madilia en Linda het niet aan hen hebben verteld. Ik vind het een beetje triest vervolgd Fay geïrriteerd. Ik hoop voor ze dat het goed verkoopt voegt Demi er sarcastisch aan het eind van het gesprek aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *