Ivan wil Le Luifel opknappen

Ivan wil Le Luifel opknappen

Ivan had op zijn eerste dag in Utopia al laten weten dat hij Le Luifel er niet uit vond zien. De Utopiaanse snackbar is niet meer dezelfde als toen hij in Utopia woonde. Daarom heeft hij besloten dat Le Luifel opgeknapt moet worden. Vandaag zet hij de eerste stap maar daarbij heeft hij wel wat hulp nodig. Samen met Baldr, Johan, Cemal en Senna bekijkt hij het gebouwtje en bedenkt hij wat er allemaal moet gebeuren. Ze bekijken de binnenkant, de buitenkant en klimmen op het dak om te bekijken hoe deze ervoor staat. Zal het Ivan lukken om de Utopiaanse snackbar op te knappen en wat zal het gaan kosten? Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *