Madilia en Beau vinden dat de tweeling aan misgunnen doet

Madilia en Beau vinden dat de tweeling aan misgunnen doet

Terwijl Demi en Fay hun ongenoegen over Madilia en Linda uiten bij Chipp, loopt Madilia trots in haar nieuwe joggingpak, die ze dus heeft besteld van de groothandel die de tweeling ook gebruikt. Natuurlijk weet ze wat de tweeling hiervan vindt maar hier trekt ze zich niets van aan. Samen met Beau praat ze over de reactie van Demi en Fay. De groothandel is toch van iedereen? Waarom is het van hun vraagt Madilia zich hardop af. Beau reageert dat iedereen mag bestellen waar hij of zij wil. Madilia denkt op haar beurt weer dat ze ervan balen, omdat zij het pak misschien anders wel hadden besteld. Even serieus, dat is gewoon misgunnen vervolgd ze geïrriteerd. Dan schiet ze ineens in de lach. Linda gaat echt flippen als ze over hun reactie hoort, ze weet nog van niks proest ze uit. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *