Romy, Madilia en Linda zouden zichzelf nooit als date aanbieden

Romy, Madilia en Linda zouden zichzelf nooit als date aanbieden

Sinds kort heeft Beau een nieuwe dienst borrelen met Beau die al een aantal keer is geboekt. Gisteren heeft Beau een mail gekregen van een klant die erg tevreden was over de borrel en haar bedankte voor de leuke middag. Vlak daarna loopt Romy naar de vide om met Madilia en Linda over de nieuwe dienst te kletsen. Wat vinden jullie ervan?”, vraagt ze. Zelf vindt ze dat het erg op daten begint te lijken, aangezien vooral mannen de dienst boeken. Hoewel Beau het zelf ontkent, heeft Romy toch echt het gevoel dat het deze kant op gaat. Zouden jullie het ook zo doen vraagt ze aan Madilia en Linda. Madilia begrijpt wat Romy bedoelt en zegt dat zij zelf de dienst niet zou aanbieden. Volgens Linda is Beau de aangewezen persoon om mee te borrelen. Ze heeft natuurlijk ook een vlotte babbel legt ze verder aan Romy en Madilia uit. Romy knikt en antwoordt dat ze respect voor Beau heeft dat ze dit doet maar zelf zou ze nooit de dienst aanbieden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 12:01

    Ik vraag me af, is dit nou jaloezie , natuurlijk doen hun het niet, er zou misschien ook niemand op reageren maar gewoon gezellig borrelen is heel iets anders dan een date.
    Beau zou ook nooit een date doen. dus!!!!! leuk toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *