Fay, Chipp, Senna en Demi hebben voor het eerst een echte dubbeldate

Fay, Chipp, Senna en Demi hebben voor het eerst een echte dubbeldate

Fay heeft het keetje klaargezet voor een leuke avond voor haar, Chipp, Demi en Senna. Afgelopen avond vond er dus voor het eerst een echte dubbeldate plaats. Samen met Chipp bespreekt Fay wat er allemaal nog moet gebeuren en hoe ze Senna en Demi naar het kasteel kunnen lokken. De twee verschillen van mening hoe de dingen voorbereid moeten worden en beginnen te discussiëren op welke manier het moet. Als uiteindelijk is besloten hoe ze het aan gaan pakken, lokt Fay haar zus Demi mee naar het keetje en vertelt dat Chipp Senna wil verrassen met een kaasfondue. Demi trapt er helemaal in en vindt het geweldig dat Chipp dit voor Senna wil organiseren. Wat schattig roept ze uit. Als ze eenmaal bij het keetje zijn aangekomen zitten Chipp en Senna al klaar. Ik heb Demi meegenomen, want we hebben een dubbeldate roept Fay vervolgens enthousiast. Alle vier juichen ze en de gezellige avond kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *