Billy en Ivan staan erg vroeg op voor een speciaal telefoontje

Billy en Ivan staan erg vroeg op voor een speciaal telefoontje

Een nieuwe dag in de wondere wereld die Utopia heet is alweer aangebroken. Billy en Ivan stonden deze ochtend al vroeg op. De twee maken zich klaar en gaan samen in het penthouse zitten, want ze verwachten een bijzonder telefoontje. Tijdens het wachten lezen ze de krant en kletsen ze wat. Iets na 07:00 gaat de telefoon over. Het zijn Lex en Lex van Radio 10. De heren die een mooi lied over Utopia hebben gemaakt, zijn erg benieuwd hoe het met de bewoners gaat, nu blijkt dat ze Utopia niet hebben kunnen redden. Billy vertelt uitgebreid wat ze als groep hebben gedaan om Utopia te laten bestaan. Maar helaas is het niet gelukt en moeten we over een kleine vijf maanden dit terrein toch echt gaan verlaten gaat ze verder. Ook vertelt ze over wat hen de komende periode nog staat te wachten. Het wordt het meest spectaculaire jaar van Utopia voegt ze er vol overtuiging aan toe. Maar wat er allemaal precies gaat gebeuren? Daar kan ook Billy geen antwoord op geven. Maar het wordt wel spannend benadrukt ze. Ook de terugkomst van Ivan wordt besproken. Zo vertelt Billy dat ze blij is dat hij terug is maar dat ze ook een grote concurrent aan hem heeft. Ivan luistert vooral naar het gesprek tussen Billy en de mannen van Radio 10 maar aan het einde heeft hij toch nog iets te zeggen. Vergeet niet te kijken van half 8 tot half 9!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ROb at 06:48

    Op de brandstapel met Billy, wat een walgelijk wijf is dat, die vieze vrouw van Utopia. Stoken, roddelen en walsen over een ander zijn rug, dat is wat ze heeft laten zien in Utopia, dan verdien je ook niet de titel. Wat zou er van haar terecht komen in de buitenwereld, wie kan het mij zeggen.

  2. Rina at 12:52

    Ik ben benieuwd naar Billy d’r gezicht als ze over 5 maanden niet de Utopiaan van het jaar is geworden. En Ivan een aardige vent maar waarom zou hij het worden in die 5 maanden.

  3. joke gotte at 11:41

    Laat ze maar lekker dromen ze is wel heel dom dat ze het nog niet door heeft hoe ze echt is en telkens dat woord ik ben altijd eerlijk.Moet hoog nodig in therapie,wat is ze jaloers op Ivan een ding Johan heeft voorlopig rust ze heeft het druk met Ivan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *