Billy en Ivan bespreken het einde van Utopia

Billy en Ivan bespreken het einde van Utopia

Na het vroege telefoontje met Radio 10 praten Billy en Ivan nog even na over de situatie. Zowel Billy als Ivan zit voor de tweede keer in Utopia en ze hebben dan ook veel gemeen. Ze hebben verschillende periodes in de mini samenleving meegemaakt en dat Utopia gaat stoppen doet hen dan ook veel. Het is het einde van een boek merkt Billy op. Ivan is het hiermee eens. Het is ineens zo definitief voegt hij er met een zucht aan toe. Samen blikken ze terug op de eerste keer dat ze in Utopia zaten. Ik had er niet alles uitgehaald en daarom ben ik teruggekomen vertelt Billy. De twee zijn het erover eens dat er een hoop veranderd is in Utopia en ze zijn benieuwd hoe het verder gaat. Maar ook dat hebben ze gemeen, want ze weten allebei niet wat hen de komende maanden te wachten staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *